Chione-EM treatment maskine

Så er EMsculpting nået til Danmark!

Chione-EMsculpting er svaret på dine kunders ønsker.

Hvad er EMsculpting? Chione-EMsculpting maskinen benytter sig af høj-intensitets elektromagnetiske impulser på det behandlede område. Impulserne fremprovokerer muskelsammentrækninger, der svarer til mere end 20.000 mavebøjninger eller squats – på kun 30 minutter! EMsculpting går også under betegnelser som bodysculpting, Tesla behandling, EMS behandling eller bodytoning. Behandlingen er ikke-kirurgisk og er ikke forbundet med sygedage.

Med denne enestående behandlingsform kan man opnå både en tonet og markeret krop, reduceret fedtprocent og cellulite i en og samme behandling.

Virker EMsculpting? EMsculpting er blevet klinisk dokumenteret og godkendt af FDA i USA (Food and Drug Administration). For dem som drømmer om at få fastere baller, opstramning af bagdel og/eller en tonet og mere markeret mave, så er EMsculpting ekstrem effektiv. Dertil kommer en øget fedtforbrænding og har også en positiv effekt overfor cellulite. EMsculpting er ikke en decideret slankebehandling, selvom fedtprocenten vil blive reduceret en smule. Behandlingsformen er derfor ikke beregnet til behandling af deller eller overvægt. Disse kunder kan i stedet tilbydes fedtfrysningsbehandling.

Processen Muskelopbygning og toning af kroppen med Chione-EMsculpting foregår med et eller to håndtag/applikatorer, som dækker hele maven eller passer med en, på hver af ballerne. Behandlingen giver en effektiv opstramning af f.eks.: Baller, mave, lår og arme og resultatet af behandlingsforløbet kan allerede ses efter få uger. Det endelige resultat viser sig efter et par måneder, da musklerne vokser over tid, ligesom fedtcellerne der også udrenses over de følgende par måneder.

Resultatet af et EMsculpting behandlings forløb, holder i op til 6 måneder, men er selvfølgelig individuel behandlingsforløb kunne f.eks. være 4 behandlinger af 30 min. fordelt over 2 uger. For vedligeholdelse af resultatet, anbefaler vi opfølgende behandlinger. For at give det bedst mulige resultat af behandlingsforløbet, anbefaler vi, at der opretholdes en sund kost og en sund livsstil.

Fakta om Chione-EMsculpting:                                  

  • Der vælges mellem 2 størrelser håndtag.
  • Høj-intensitets fokuseret elektromagnetisk styrke på hele 7 Tesla.
  • 20.000 muskelsammentrækninger på 30 minutter.
  • 9,7’’ TFT touch skærm
  • Vandkølede applikatorer som giver høj komfort.
  • Muskel-toning og reduktion af fedtceller i en og samme behandling.
  • Det unikke magnetfelt penetrerer gennem huden og ind i fedt- og muskelvæv.
  • Musklen reagerer med en dyb ombygning af sin indre struktur, væksten af ​myofibriller (muskel hypertrofi) og oprettelse af nye protein-tråde og muskelfibre.